Zorgboerderij Blij op de Boerderij

Wie zijn wij

We stellen ons even voor....

Wij zijn Jos en Diana Sprenkeling , woonachtig in 't Zand , net even buiten het dorp.

In onze boerderij wonen wij met Teun (2000) en Saartje (2002) onze kinderen en een grote gezellige beestenboel.

We hebben geen veehouderij of groot agrarisch bedrijf , maar een kleinschalig creatief bedrijf  met een pluk-thee tuin en een bloembinderij .

We maken vooral bloemwerk op bestelling en geven daarnaast nog cursussen.

Onze zorgboerderij is dus een hobbyboerderij met een creatieve inslag! 

Wij zijn op deze heerlijke plek komen wonen in 2004 , we zijn gestart met het renoveren van de boerderij , aanleg tuin en erf , en beestenboetje. 

Voor Teun en Saartje is het hier geweldig om te wonen en op te groeien , het heeft hun veel goed gedaan m.b.t. hun ontwikkeling.

 

Door de ervaring binnen ons eigen gezin  en het zoeken naar een passende zorgboerderij weten wij hoe moeilijk het is de juiste plaats te vinden, en hoe belangrijk dat voor een kind met een beperking is. Echter zien wij het niet als een beperking maar juist een extraatje.

 

Onze zoon Teun kwam op het idee zelf een zorgboerderij te beginnen , dit heeft onze ogen geopend, "waarom deze ervaring niet delen met mensen die het ook zo hard nodig hebben"?!

De zorgboerderij is geboren , nu nog een naam, en jahoor in koor riepen Teun en Saartje "Blij op de Boerderij"...als dat al niet genoeg zegt!?

 

Maart 2012 zijn wij van start gegaan met onze zorgboerderij wat resulteerde in een geweldige dagbesteding voor een hechte groep van deelnemers .

De deelnemers varieeren in de leeftijd van 15 t/m 90 , ook ouderen en dementerenden zijn meer dan welkom , zij kunnen bij ons terecht voor een zinvolle dagbesteding en een heerlijk warm thuis gevoel.

De zorgboerderij is geopend van ma. t/m vrij.