Medewerkers

Diana Sprenkeling eigenaar / begeleider

Even voorstellen ;

 

Mijn naam is Diana Sprenkeling , moeder van Teun (2000 ) en Saartje (2002) getrouwd met Jos .

Ik ben het motortje en de drijvende kracht achter Zorgboerderij Blij op de Boerderij , een onderneemster binnen ons team , vanaf 21 jarige leeftijd zelfstandig ondernemer , vakbekwaam bloemist , meester bloembinden en zorgverlener .

Na het behalen van mijn vakdiploma bloemsierkunst , zelfstandig beroepsbeoefenaar en meester binden , ben ik mijn eigen bloemenspeciaal zaak begonnen , in Heiloo , een prachtige winkel met top kwaliteit , dat was mij inmiddels aangeleerd door een echte " oude rot "in het vak een strenge maar geweldige leermeester .

 

In 2000 werd ik moeder van een lieve zoon Teun , en in 2002 van dochter Saartje , twee schatten van kinderen inmiddels al grote kids . 

Het moeder worden heeft mij doen besluiten om te stoppen met mijn eigen winkel en er volledig voor mijn kinderen te zijn .

Na de verhuizing in 2004 naar 't Zand kon ik met eigen ogen zien hoe goed onze kinderen ontwikkelden in de buitenlucht , het contact met de dieren op de boerderij , de frisse buitenlucht de rust en de ruimte.

 

Door onze ervaring met autisme binnen de familie is uiteindelijk in 2012 de zorgboerderij ontstaan , uiteraard heb ik weer scholing moeten volgen ,al gauw bleek dat ik mijn roeping gemist heb ,want in combinatie met mijn creativiteit ,  blijk ik de zorg ook fantastisch te vinden.

 

Mijn rol als begeleider past me als een schoen en ik geniet met volle teugen van mijn werk.

Inmiddels zijn we alweer heel wat jaartjes verder en komen er op de zorgboerderij veel deelnemers vaak nog van het eerste uur en hebben we een groep fijne medewerkers en vrijwilligers  .

Een fantastisch team , waar we erg van genieten .

Ik werk de hele week op de groep als begeleider op verschillende tijdstippen , de andere tijden ben ik achter de schermen druk met al het papierwerk en nodige administratie. 

Als moeder , zelfstandig ondernemer en begeleider , opperhoofd , (geef het een naam ) vervul ik ondertussen heel wat rolletjes binnen het bedrijf , met zeer veel passie liefde en zorg voor mijn medemens !

 

 

Ik hoop mijn vak nog jaren te mogen uitoefenen . 

 

Liefs Diana