Stichting Vrienden van....

Stichting Vrienden van Zorgboerderij Blij op de Boerderij

De stichting vrienden van is opgericht zodat deze stichting zich kan inzetten op grotere projecten binnen de zorgboerderij ter verbetering van de kwaliteit mbt de zorgvelening van de deelnemers binnen de dagbesteding.

Zo hebben zij een Toverafel kunnen aanschaffen , dit dmv verschillende donaties , door o.a. De Heij , NH1816 , Fonds verstandelijk gehandicapten en zo nog vele particuliere donaties.

Ook is de stichting gesteund door Huize van Strije , mede door hun kon de stichting vele materialen mbt de creatieve vaardigheden aankopen.

Kortom de stichting is er niet voor niets. 

Om de stichting levendig te houden en te kunnen voorzien van gelden om deze projecten te kunnen blijven uitvoeren , wordt er door de deelnemers , vrijwilligers en medewerkers hard gewerkt , dit door het organiseren van open dagen , fairs , verzorgen catering Breezand op Stelten , High Tea's op de pluktuin , workshops en het maken van woondecoratie die zij verkopen middels de webwinkel. 

Lijkt het u ook zinvol deze stichting te steunen ? Dit doet u al door een kopje koffie of bloemen te komen plukken op de pluktuin, maar ook door het boeken van een high tea.

Of doe eens een leuke aankoop in de webwinkel , trendy woonaccessoires en leuke cadeautjes.

 

webwinkel www.decreatievetuinkamer.nl

Pluktuin open ; 1 mei t.m. 1 okt . 10.00 uur tot 16.00 uur   Ma.t/m vrij.

Wilt u uw product bij de boerderij kopen dan kan dit op ma. t/m vrij. van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Let op in de weekenden gesloten !

 

Wilt u de Stichting vrienden van Zorgboerderij Blij op de Boerderij steunen middels het doen van een donatie , hieronder de gegevens;

NL 49RABO0186705646 t.n.v. St. Vrienden van zorgboerderij blij op de boerderij

Let op ; Stichting Vrienden van Zorgboerderij Blij op de Boerderij heeft een ANBI status , wat maakt dat het doneren van gelden belasting technisch voordelig kan zijn. 

 

Voorzitter ;

D. Dikkeboom

Penningmeester;

M.Goedkoop

Secretaris;

S.Hagedoorn