Stichting Vrienden van....

Stichting Vrienden van Zorgboerderij Blij op de Boerderij

Stichting Vrienden van Zorgboerderij Blij op de Boerderij zet zich in om sponsoren en donateurs te werven om zodoende diverse projecten binnen de zorgboerderij te kunnen realiseren ter verbetering van de zorg.

Zo is er in 2017 de Tovertafel aangeschaft dit mede mogelijk gemaakt door vele gulle giften !

Ook mochten zij vele spelmaterialen en knutselspullen aanschaffen .

Ook de zorgboerderij medewerkers en deelnemers zetten zich in voor deze Stichting , zo gaan zij geregeld op pad met de twee foodcaravans die de Stichting rijk is , met het verkopen van de producten uit deze foodcaravans en de opbrengst daarvan wordt de stichting ook gesteund.

De foodcaravans Toffe tosties en Toffe Peer , worden ingezet op diverse fairs en markten in de buurt en 1 van de foodcaravans heeft een staanplaats op het Sluisplein in Anna Paulowna in de maand Mei t/m Sept.

 

Wilt u de Stichting Vrienden van Zorgboerderij ook steunen dan kan dat , Stichting Vrienden van... heeft een ANBI status waardoor een schenking financieel aantrekkelijk kan zijn.

Wilt u een donatie doen , dan kunt u dit doen op NL49RABO0186705646 t.n.v Stichting Vrienden van Zorgboerderij Blij op de Boerderij.

 

Uiteraard steunt u ook de stichting wanneer u een kopje koffie of thee komt nuttigen op de pluktuin en een bosje bloemen komt plukken.

Ook wanneer u 1 van de gerechten uit de Toffe Tostie of Toffe peer nuttigt steunt u daar de Stichting mee.

Onze dank is groot.

 

Voorzitter Stichting Vrienden van Zorgboerderij Blij op de Boerderij;

 

D. Dikkeboom

Penningmeester

M.Goedkoop

Secretaris

S.Hagedoorn

 

 

 

 

 

 

Toffe Peer smoothies