Feest ! 10 jarig jubileum

Het is feest ! Dit jaar bestaan wij 10 jaar en dat willen wij vieren ! 

Natuurlijk gaan we dit vieren op de zorgboerderij met onze deelnemers en medewerkers .

Maar wilt u ons ook feliciteren ? 

Dan bent u van harte welkom op zaterdag 14 Mei , van 14.00 uur tot 17.00 uur tijdens onze receptie, op de zorgboerderij om samen met ons iets te drinken en een lekker taartje te eten ! 

 

Tevens kunt u dan een rondleiding krijgen en kunt u zien wat wij in ons tienjarig bestaan, samen met en voor onze deelnemers hebben gerealiseerd.

Momenteel zijn er veel deelnemers wekelijks werkzaam bij ons op de boerderij, maar er zijn uiteraard ook een groot aantal mensen die niet meer bij ons werkzaam zijn, dit omdat wij afscheid van hen moesten nemen of omdat men verhuisde naar een andere woonplaats, naar een andere dagbesteding ging, of terug naar school / werk. 

Ook deze mensen zijn bij ons van harte welkom om samen met ons een taartje te komen eten.  

De afgelopen 10 jaar hebben wij met veel plezier gewerkt aan een zorgplek waar men zich veilig , welkom en vertrouwd voelt , een kleurijke plek vol met creativiteit, vrolijkheid en gezelligheid. Een plek waar je jezelf kunt zijn en waar een heerlijke huiselijke sfeer heerst. 

Wij zijn trots op onze mooie zorgplek en gaan met net zoveel positiviteit en energie, samen met onze lieve medewerkers de komende 10 jaar tegemoet! 

 

Wie weet tot 14 Mei ! 

Lieve groet namens, Jos Diana Teun Saartje Monique Jolanda Erna Viona Marianne en Lydie.