Vacature

Vrijwilligers

Voor diverse werkzaamheden bij ons op de zorgboerderij vragen wij vrijwilligers ;

 

Enkele voorbeelden waar wij hulp bij kunnen gebruiken ;

 

Tuinder ; Een persoon die het fijn vind om te helpen bij het tuinieren en zodoende ook zijn / haar eigen groente wil kweken.

Pre is wel dat men affiniteit heeft met de doelgroepen die aanwezig zijn bij ons op de boerderij, je werkt met hen samen. 

Enig verstand van tuinieren is ook wel fijn.

We zoeken iemand waarvan tuinieren een passie is en die graag onze deelnemers op de zorgboerderij wil betrekken bij het proces van groente kweken.

De vrijwilliger ondersteund het vaste team van medewerkers, per dag zijn er ca. 3 a 4 medewerkers aanwezig en zijn er 1 a 2 stagiaires.

Samen met het team begeleiden wij de deelnemers en is het voornaamste dat zij een geweldige dag beleven. 

Ook al is het vrijwilligerswerk, het is niet geheel vrijblijvend, er wordt dus wel op je gerekend, daar is de doelgroep ook naar, ze rekenen op je, dus met regelmaat afzeggen is niet fijn.     

Er zijn diverse dagen mogelijk, van ma. t.m vrijdag , werktijden 9.30 tot 15.00 uur of 13.00 uur tot 15.30 uur of 10.30 uur tot 14.30 uur.

Van de vrijwilliger vragen wij een geldig VOG. 

 

Een manusje van alles ;  spelletjes doen , creatieve vaardigheden ( breed )  , inzet bij fairs op de pluktuin , allerhande klusjes etc.

Ook deze hulp is iedere dag mogelijk. Zie tijden / dagen hierboven.

 

Je werkt in een sfeervolle omgeving in een geweldig team medewerkers en met super leuke deelnemers.

 

Lijkt het jou leuk om 1 van deze vrijwilligers te zijn en een lid van ons team,draag jij de zorgboerderij een warm hart toe en wil je iets meer betekenen voor je medemens, neem dan even contact op met Diana.

0623948854

 

Vrijwilligers