JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

 

Welkom in de winkel van dagbesteding Zorgboerderij Blij op de Boerderij .

In deze winkel treft u streekproducten , lekkernijen , delicatessen en  kadootjes hebbedingen die gemaakt zijn door de deelnemers op de zorgboerderij. Wij willen benadrukken dat deze producten voor u met liefde zijn gemaakt en door de deelnemers zorgvuldig zijn uitgezocht voor de verkoop. 

De opbrengst van de verkoop hiervan , gaat naar Stichting Vrienden van Zorgboerderij Blij op de Boerderij , hiervan kopen we materialen en realiseren we projecten zoals het renoveren van dierenverblijven etc.

Naast wat je ziet in deze webwinkel kun je in de boerderijwinkel terecht, voor verse groente zo van het land geplukt, bloemen, zomerbloeiers, hangpotten, kadopakketten, bakmixen, zuivel, mosterd, advocaat, jam en allerlei streekproducten.

 

De boerderijwinkel ( pipowagen ) is dagelijks ook geopend op het erf van Zorgboerderij Blij op de Boerderij van ma.t.m.vrij. van 10.00 uur tot 16.00 uur. In de weekenden en tijdens zon & feestdagen gesloten.

Kunt u niet naar de boerderijwinkel toekomen , dan kunt u uw bestelling doen via de webwinkel en kan het naar u opgestuurd worden.

 

Wij wensen u veel shopplezier!