Pluk-thee & moestuin

De Pluktuin

Wees welkom in onze pluktuin!

 

Tussen alle bloemen , geuren , kleuren en de vele vlinders is het volop genieten .

De pluktuin is bedoelt voor mensen van buitenaf , die in de pluktuin bloemen kunnen plukken voor een klein prijsje.De pluktuin wordt onderhouden door de deelnemers van de zorgboerderij , uiteraard nemen zij ook geregeld een bloemetje mee naar huis.

 

Groepen zijn ook bijzonder welkom. In de pluktuin worden in de zomer groepen ontvangen voor een rondleiding en het nuttigen van High Tea's te midden van alle mooie bloemen.

 

In de periode van Mei tot Okt. kan men bij mooi weer een kopje koffie of thee nuttigen in de theetuin. Dit is een gezellig overdekt terras , gelegen in de pluktuin. De deelnemers voorzien hier de gasten van een heerlijke kop verse muntthee of koffie met daarbij natuurlijk huisgemaakte taart.

 

High Tea;

Ook kan men voor een heerlijke High Tea in de pluktuin terecht. Een High Tea bestaat uit onbeperkt thee , hartigheden en zoetwaren. Dit kan eventueel uitgebreid worden met het plukken van bloemen.

 

Evenementen;

Gedurende de maanden Mei tot Okt. worden er diverse workshops en evenementen georganiseerd , neem daarvoor een kijkje op de evenementen kalender.

 

De pluktuin is geopend voor bezoek van Mei tot Okt. van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Gesloten ; week 31 en 32 van 20 juli tot 12 aug. 2019

Op zaterdag en zondag gesloten.

Groepen op aanvraag .