Creatief Workshop Atelier

Atelier

Nieuw! 

 

Op vrijdagen kun je deelnemen aan het creatief workshop atelier! 

Ben jij creatief, kunstzinnig,vindingrijk,fantasievol en ben je talentvol in tekenen, schilderen, boetseren en/ of andere kunstvormen?

Ga je niet meer naar school?

Heb je een indicatie voor dagbesteding, maar heb je nog geen passende dagbesteding kunnen vinden die aansluit bij jouw wensen?  

Val jij nou net tussen het bekende "wal en schip"? 

Wil jij je graag verder ontwikkelen in je creatieve vaardigheden ? 

 

Meld je dan nu aan voor een dagbesteding bij Zorgboerderij Blij op de boerderij en leef je uit in het creatief Workshop atelier! 

Aanmelden kan vanaf 14 jaar. 

Hoe ziet dat eruit ?

 

Het creatief workshop atelier begeleid jou in je creatieve uitspattingen, je kunt zelf ideeen aandragen, waarmee we aan het werk gaan of je gaat aan het werk met een thema georganiseerd door het creatief workshop atelier.  

Wil je aan een eigen ontwerp/ opdracht werken kan dat natuurlijk ook.

Ook kan het voorkomen dat er wel eens op locatie gewerkt gaat worden. 

Het atelier organiseert ook 1 x in het kwartaal een expositie op de zorgboerderij of elders op een mooie locatie, bijvoorbeeld in een kerk of id. 

Tijdens een expositie krijg jij de mogelijkheid om je kunstwerken te laten zien en / of te verkopen, uiteraard is de opbrengst daarvan voor jou! 

Ook zullen er soms workshops gegeven worden door diverse kunstenaars en creatieve mensen die ons diverse technieken kunnen leren bij ons op locatie. Ook bestaat de mogelijkheid dat er een excursie gedaan wordt naar een inspirerende omgeving.

 

Op deze manier willen we jou de gelegenheid geven om je verder te ontplooien in jouw talenten en in de kunstrichting. 

Wanneer op vrijdagen 9.30 tot 16.00 uur. Meerdere dagdelen indicatie of kun je niet op vrijdag? De andere dagen van de week kun je ook de dagbesteding bezoeken en evt. aan je werkstukken werken, vraag naar de mogelijkheden.  

 

Meer weten over dit kunstzinnige project?

Of een plaatsing binnen de dagbesteding ;

Neem contact op met Diana Sprenkeling. 06-23948854